ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Advocaten gespecialiseerd in consumentenrecht en consumentengeschillen

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in consumentenrecht? ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX biedt juridische bijstand bij consumentengeschillen. Deskundig, persoonlijk en doelgericht.

Wat kan een advocaat consumentenrecht voor u betekenen?

Koopt u als consument een roerend goed zoals bijvoorbeeld een auto of een huisdier, maar ondervindt u problemen tijdens of na de verkoop, dan staan onze advocaten consumentenrecht voor u klaar. Het goed kan immers gebrekkig zijn of niet overeenstemmen met wat u had verwacht.

Onze advocaten consumentenrecht begeleiden en vertegenwoordigen zowel de consument als de verkoper. Wij gaan na welk juridisch regime van toepassing is (gemeen kooprecht, consumentenrecht, Weens Koopverdrag, productaansprakelijkheid, …) en controleren overeenkomsten op hun geldigheid en afdwingbaarheid. Daarnaast begeleiden wij u als consument of verkoper bij discussies aangaande de uitvoering van de overeenkomst (zoals problemen bij de levering, bij de betaling, (verborgen) gebreken, herstelling of vervanging, …). Ook bij het beëindigen van consumentenovereenkomsten (ontbinding of opzegging) kan u op ons beroep doen.

We zijn ervan overtuigd dat de rol van een advocaat zich niet beperkt tot het voeren van juridische procedures. Ook aan het voorkomen en vermijden van consumentgeschillen wordt veel aandacht besteed.

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX zorgt voor een ervaren advocaat consumentenrecht

Uiteraard voorziet ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX ook in bijstand ingeval van consumentengeschillen, die de aansprakelijkheid van de verschillende actoren met zich mee kunnen brengen, zoals de verkoper of de producent.

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Uw betrouwbare partner inzake consumentenrecht

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Pragmatisch
  • Doelgericht
  • Op maat


In consumentengeschillen trachten wij steeds op pragmatische wijze een concrete oplossing op maat uit te werken, waarbij we na grondige studie van uw dossier een afweging maken van de verschillende opties, onder meer rekening houdend met de inzet, kostprijs en duurtijd. Indien nodig doen wij hierbij beroep op externe technische adviseurs, zoals deskundigen of ingenieurs, teneinde een correcte inschatting te kunnen maken van het dossier. Als advocaat consumentenrecht weten wij dat geen twee dossiers hetzelfde zijn.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in consumentenrecht?
Neem dan contact met ons op

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX

Hoofdkantoor

Residentie "Ellekenhuys"
Weg naar Ellikom 286/3
3670 Oudsbergen
Routebeschrijving

Bijkantoor

Dorpsstraat 15
3900 Pelt
Routebeschrijving