ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Advocaten gespecialiseerd in handelsrecht.

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in handelsrecht? ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX biedt juridische bijstand bij handelsrecht. Deskundig, persoonlijk en doelgericht.

U bent goed in uw vak, dat is zeker. Echter, bij het ondernemerschap komt veel meer kijken, ook op juridisch vlak.

Iedere dag sluit u handelstransacties of wenst u een handelsovereenkomst aan te gaan met verschillende handelspartners. Een vlotte samenwerking is daarbij het uitgangspunt en discussies dienen zoveel mogelijk vermeden te worden.

Een solide juridische basis is dus van essentieel belang.

Onze advocaten gespecialiseerd in het handelsrecht begeleiden en vertegenwoordigen diverse actoren uit het handelsrecht, zowel ondernemingen als de handelstussenpersonen waarop zij beroep doen (makelaars, handelsagenten, handelsvertegenwoordigers, commissionairs, …). We kunnen u bijstaan vanaf het opstellen van een contractuele documenten zoals offertes, bestelbonnen, facturen en algemene voorwaarden tot het voeren van eventuele juridische procedures.

Als advocatenkantoor handelsrecht verzorgen wij de redactie van overeenkomsten en begeleiden u bij onderhandelingen aangaande de diverse zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt

Wat kan een advocaat handelsrecht voor u betekenen?

Ondanks een degelijke juridische basis, zijn discussies nooit uitgesloten, bijvoorbeeld met betrekking tot de beëindiging van de overeenkomst, de uitwinningsvergoeding, de niet-concurrentie, oneerlijke handelspraktijken, ....

In dat geval zal in samenspraak met u een strategie worden bepaald. Er kan namelijk gekozen worden voor een gerechtelijke of buitengerechtelijke aanpak. Als advocaten gespecialiseerd in het handelsrecht zijn we er immers van overtuigd dat niet iedere zaak voor de rechtbank gebracht dient te worden. Een minnelijke regeling of een buitengerechtelijke procedure kunnen immers leiden tot een betere, snellere en kosteneffectievere afhandeling. Beter een goede regeling dan een slecht vonnis.

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Uw betrouwbare partner inzake handelsrecht

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Pragmatisch
  • Doelgericht
  • Op maat

In dossiers met betrekking tot het handelsrecht trachten wij steeds op pragmatische wijze een concrete oplossing op maat uit te werken, waarbij we na grondige studie van uw dossier een afweging maken van de verschillende opties, onder meer rekening houdend met de inzet, kostprijs en duurtijd. Als advocaat handelsrecht weten wij dat geen twee dossiers hetzelfde zijn.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in handelsrecht?
Neem dan contact met ons op

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX

Hoofdkantoor

Residentie "Ellekenhuys"
Weg naar Ellikom 286/3
3670 Oudsbergen
Routebeschrijving

Bijkantoor

Dorpsstraat 15
3900 Pelt
Routebeschrijving