ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Advocaten gespecialiseerd in incasso

Uw klant betaalt niet? Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in incasso? ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX biedt juridische bijstand bij incasso. Deskundig, persoonlijk en doelgericht.

Het is een gekend fenomeen: uw klant wil maar niet betalen, zelfs niet na lang aandringen. Natuurlijk wil u vergoed worden voor de diensten of goederen die u leverde, maar u slaagt er niet in uw klant daartoe te bewegen.

Veel vragen kunnen rijzen op dat moment.

Onze advocaten gespecialiseerd in incasso begeleiden u bij iedere stap van de inning van uw onbetaalde facturen en trachten een antwoord te bieden op al uw vragen. We kunnen u bijstaan vanaf de eerste ingebrekestelling tot en met het voeren van een eventuele juridische procedure.

Wat kan een advocaat incasso voor u betekenen?

In samenspraak met u zal een strategie worden bepaald. Er kan namelijk gekozen worden voor een gerechtelijke of buitengerechtelijke aanpak. Als advocaten incasso zijn we er immers van overtuigd dat niet iedere incasso voor de rechtbank gebracht dient te worden. Een minnelijke invordering of een buitengerechtelijke procedure, zoals bijvoorbeeld de IOS-procedure (inning onbetwiste schuldvorderingen), kunnen immers leiden een snelle en kosteneffectieve betaling van uw facturen.

Meteen kiezen voor een advocaat voor de inning van onbetaalde facturen heeft als grote voordeel dat, indien uw klant de factuur zou protesteren of betwisten, u een partner heeft die vertrouwd is met het dossier vanaf het begin, toekomstgericht kan denken en uw incassodossier volledig kan afhandelen.

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX Uw betrouwbare partner inzake incasso

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Pragmatisch
  • Doelgericht
  • Op maat

Als advocatenkantoor incasso verzorgen wij eveneens de redactie van uw algemene voorwaarden om toekomstige discussies en onbetaalde facturen te vermijden. We verlenen advies over de juridische aspecten van uw algemene voorwaarden en stemmen deze af op maat van uw onderneming.

In incasso dossiers trachten wij steeds op pragmatische wijze een concrete oplossing op maat uit te werken, waarbij we na grondige studie van uw dossier een afweging maken van de verschillende opties, onder meer rekening houdend met de inzet, kostprijs en duurtijd. Als advocaat incasso weten wij dat geen twee dossiers hetzelfde zijn.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in incasso?
Neem dan contact met ons op

ADVOCATENKANTOOR VERACHTERT & HAEX

Hoofdkantoor

Residentie "Ellekenhuys"
Weg naar Ellikom 286/3
3670 Oudsbergen
Routebeschrijving

Bijkantoor

Dorpsstraat 15
3900 Pelt
Routebeschrijving